Behandlings områder 

 

Klassisk akupunktur og smertebehandling i form af auriculoterapi, samt "akupunktur 2000" Lindring af muskel-/skelet lidelser som f.eks, "frossen skulder", musearm, spændingshovedpine, ledsmerter, rygsmerter, etc. Hjælp til afgiftning af benzodiazepiner, f.ex. stesolid og sovemedicin, ved hjælp af NADA behandling. Andre ubalancer i henhold til WHO´s liste som f.eks. klimakterielle problemer, menstruationsproblemer, infertilitet, allergier, luftvejslidelser, stress, blodtryksregulering, migræne, og styrkelse af immunsystem

  

Behandling
Enhver behandling bliver udført med sterile engangsnåle, og tilrettelægges specielt for den enkelte patient. Den første behandling kan tage op til en time, mens efterfølgende behandlinger normalt tager ca. ½ time. Et behandlingsforløb varer hyppigst fra 3 til 8 gange, men principielt bliver der altid evalueret om behandlingen skal fortsætte efter 4. behandling.

 

Priser
1. behandling kr. 400,-
efterfølgende behandlinger kr. 350,-

Klinikken anbefaler:
At patienter som søger min klinik, først har været undersøgt af en læge, for den aktuelle lidelse. Ved de fleste lidelser vil en lægelig behandling være den vigtigste, hvor akupunktur kan være en god supplerende behandling. Et sammenspil imellem den lægelige behandling og akupunktur er oftes den mest optimale behandling, for at opnå de bedste resultater. Har du spørgsmål, er både du og din egen læge, meget velkommen til at kontakte mig.